Sådan tilbyder England et favorabelt forretningsmiljø for danske iværksættere

Se her hvorfor England er en førsteklasses destination for danske iværksættere, der gerne vil lancere deres idé på et større, internationalt marked.

Overvejer du at oprette et engelsk selskab? Uanset om du er en iværksætter, der ønsker at lancere en rigtig god forretningsidé, eller om du nu står og skal udvide din rækkevidde, vil etablering af et engelsk selskab være din adgang til det næststørste start-up-fællesskab i verden.

Det er langt fra den eneste fordel. Hos CPIE Services kan vi hjælpe dig med alt, hvad du skal bruge for at komme i gang og åbne døren til utallige muligheder.

Tilskud og økonomiske fordele

Storbritannien topper igen og igen lister over de lande i verden, hvor der er bedst at lancere en ny virksomhed – og årsagen er ret enkel. Når du har registreret din virksomhed, er du berettiget til en lang række tilskud og økonomiske fordele for at hjælpe dig godt i gang, f.eks.:

  • Offentlige tilskud
  • Tilskud til små virksomheder fra uafhængige instanser
  • Lærlingestipendier
  • Uddannelsestilskud
  • m.fl.

Skattemæssige fordele

Når du har en virksomhed i Storbritannien, skal du betale selskabsskat af din indkomst og dit kapitaloverskud. For start-up virksomheder er der dog flere fordele, som giver din virksomhed mulighed for hurtigt at vokse. Storbritannien tilbyder nemlig nogle af de mest konkurrencedygtige skattesatser i Europa. F.eks. er der:

  • skattelettelser på op til 230 procent på forskning og udvikling
  • venturekapitalordninger, som gør det attraktivt for investorer.

Community og talentmasse

De mange økonomiske incitamenter og investorer, som ofte er risikovillige gør, at Storbritannien er blevet særdeles attraktiv for danske iværksættere og virksomheder.

London er i dag et blomstrende community af nystartede virksomheder og iværksættere. Det samme er sket i byer som Edinburgh, Bristol og Manchester.

Med et selskab i Storbritannien får du også adgang til et væld af begivenheder, uddannelsesprogrammer, netværksmuligheder m.m., som alt sammen kan gøre din vej til succes langt lettere.

I disse år er der mange virksomheder i Danmark som har svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft. Storbritannien er imidlertid en magnet for unge talenter. Så her har du fra start en talentpulje, som er klar til udfordringerne sammen med dig.

En troværdig, lokal virksomhed

Som dansker, der ønsker at ekspandere på det britiske og internationale marked, åbner der sig langt flere muligheder, i det øjeblik du har en engelsk bankkonto og registrerer en virksomhed i England.

Når du er til stede med en virksomhed, er det langt nemmere at operere i England, pga. forenklede transaktioner, færre gebyrer og en mere strømlinet regnskabsproces.

Noget, som er mindst lige så vigtigt, er: En engelsk virksomhed har et fremragende globalt ry. Det øger din troværdighed hos både samarbejdspartnere. leverandører, regeringer, banker og kunder. Det er bare mere trygt at handle med din virksomhed, hvis den er placeret i England.

Engelsk lovgivning er grundlaget for selskabsretten i mange lande, så den engelske virksomhedsstruktur er velanset og anerkendt. Storbritannien er en stabil, velreguleret jurisdiktion, og derfor anses en britisk virksomhed som et stabilt, velreguleret maskine, der kan drive lokal og international handel.

Drømmer du om at få succes i England som iværksætter, så kontakt CPIE Services. 

 

Relaterede indlæg