Mangler du en bankkonto til din forretning?

Erhvervskonto | Bankkonto

Det er blevet svært at få en bankkonto til din forretning, og det er ikke kun i Danmark, men over hele verden.
Nu tager det flere uger – måneder, måske – og det kræver rigtig meget dokumentation for at få åbnet en konto til dit firma. I mange tilfælde, afviser banken pludselig din ansøgning uden yderligere information. 

Tiderne er ovre, hvor du bare ringede til din bank, og hvis de kendte dig i forvejen, var det kun et spørgsmål om at få en god snak, og så var den klaret. I dag skal der arbejdes hårdt for, at selv den bank, der kender dig, vil hjælpe dig med en bankkonto.

Der er kommet mange nye e-banker. Det har givet dig flere muligheder, men det er stadig ikke en garanti for, at du kan få en bankkonto. Der skal arbejdes lige så hårdt med e-banken som med normale banker, og du skal stadig fremvise meget dokumentation.

Men hvad er løsningen – hvis banken siger nej?

Der er forskellig løsninger på, hvordan du kan etablere en bankkonto til din eksisterende virksomhed.

Hvis du har behov for en bankkonto til din danske virksomhed, kan CPIE Services hjælpe dig med en erhvervskonto i England eller andre lande. Det er normalt intet problem, at en dansk virksomhed har en konto i udlandet. Denne konto vil så være en IBAN-konto og vil ikke have et dansk kontonummer.

Vores erfaring viser, at hvis du har en IBAN-konto tilhørende din danske virksomhed, kan du naturligvis betale skat og moms i Danmark fra denne konto. Men du kan eksempelvis ikke modtage returbetalinger fra SKAT, som det ser ud i dag.

Du kan få en erhvervskonto med DKK, EURO, GBP, eller hvad du har behov for.

Skal du have en dansk bankkonto til din eksisterende virksomhed i Danmark, er det kun dig selv der kan ansøge, og CPIE Services kan desværre ikke hjælpe.

Bankkonto

Denne mulighed bør du også overveje?

Det er vores speciale at etablere en ny virksomhed i England med en erhvervskonto.

Overvejer du at etablere en ny virksomhed, bør du måske overveje en virksomhed i England. Vi har etableret mange selskaber i England til danskere, der bor og arbejder i Danmark – og internationalt. Vi hjælper dig og sikrer, at alt er på plads, så du kan fokusere på din forretning.

Vi kan etablere en ny virksomhed til dig i England med en erhvervskonto. Vi samarbejder både med e-banker og traditionelle banker, så er har meget stor mulighed for, at du hurtigt er i gang, når CPIE Services er med på banen.

E-banker ønsker ikke, at du skal besøge dem, når du ansøger om en konto, men de traditionelle banker i England kræver stadig dette.

I de fleste tilfælde kræver de traditionelle banker i England, at der er en bosiddende direktør i selskaber. Dette kan CPIE Services også hjælpe dig med.

Der er mange fordele med at etablere en virksomhed i England. Ring til os og få en snak om mulighederne.

LÆS OGSÅ! England kan give dig en god start – eller genstart

Relaterede indlæg