England kan give dig en god start – eller genstart

Kom godt fra start med et engelsk selskab

I England kan du få en god start eller genstart med en ny virksomhed uden at skulle tilvejebringe en kapital på 40.000 eller 500.000 kroner. 

Det at være iværksætter og virksomhedsejer er givende på rigtig mange måder. Dagligdagen er fuld af udfordringer, som ofte er det som gør hverdagen spændende. Man møder mange nye interessante mennesker. Desuden er det også stor tilfredsstillelse at arbejde for sig selv og nyde godt af resultaterne. Du bestemmer selv, hvilken vej du vil gå og du er selv ansvarlig for din succes og dine handlinger.

Dog er der naturligvis også risici, der skal minimeres. Mange starter deres forretning for sig selv og lader aktiviteterne være personlige med en enkelmandsvirksomhed. Det er en let måde at starte på, og der skal ikke bindes penge i et selskab, da man jo i starten ikke ved, om succesen er i hus. Det kan dog være ganske risikabelt. For hvis det ikke lykkedes så er du personlig ansvarlig for din forretning, og det er ikke altid din skyld, at tingene går den forkerte vej.

Førhen var det muligt i Danmark at oprette et IVS (iværksætterselskab), men den mulighed er fjernet. Skal du mindske din risiko, skal du som minimum etablere et anpartsselskab og tilvejebringe en kapital på kr. 40.000. Hvis du etablerer et aktieselskab, skal der være kr. 500.000 i kapital. I en opstartsfase kan det naturligvis være en udfordring. Det betyder at man enten skal satse hele butikken og bruger et personligt selskab eller ønsket om selvstændighed stopper, før det er begyndt. Man bliver i sit job med en fast tryg, lønindtægt. Det er naturligvis ærgerligt, da der stadig er mange gode ideer, der bør startes.

Prøv med et selskab i England

Hos CPIE Services anbefaler vi naturligvis at etablere et engelsk selskab, da England er et meget forretningsvenligt land. Her er ikke behov for kapital, og du får et fuldt fungerende selskab med adresse i England. Det er ganske normalt at handle med engelske virksomheder i Danmark – også selv om England ikke mere er med i EU.

Brexit har givet årsag til nogle udfordringer, hvis du handler med fysiske varer, men det kan håndteres, og CPIE Services har succes med at hjælpe vores kunder – også efter Brexit.

England - start på en frisk

Få en ny chance i England

Alle ved at forretninger kommer og går, og der er altid en risiko for, at det går galt. Normalt, når du har kørt din forretning på bedste vis og ansvarligt i dit selskab, og det alligevel går galt, kan du starte et nyt selskab. Du kan få rettet op på skaden med dine kunder og partnere. Mange gange kan du få en ny og god forretning på banen igen.

En anden måde at komme i gang igen på er jo at kontakte og og få etableret et nyt selskab. Her er fordelene:

  • Det er ganske hurtigt at etablere selskabet og få en firmakonto – Vi kan gøre det på ganske få dage.
  • Der er ingen indskudskapital
  • Der er ingen problemer i at bo i Danmark og eje og drive et selskab i England. Desuden er vi jo her til at hjælpe.
  • Uanset (næsten) din situation i Danmark, kan du etablere et selskab og komme i gang. Også hvis du er i karantæne.
  • Du skal levere et årligt regnskab i England – vi sikrer at alt er let håndteret

Karantæne – hvad kan jeg gøre?

I Danmark er det ifølge aviserne ved at løbe løbsk med at sætte tidligere direktører i karantæne. Der er mange årsager til at du kan være kommet i karantæne, men så længe du har en god og ansvarlig forretning i England, kan du være i fuld aktivitet sammen med CPIE Service.

I England er det stadig ganske normalt at have et anonymt selskab. Du behøver ikke at være registeret som ejer og direktør, hvilket jo kan være en fordel i en periode.

Få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Der er mange spørgsmål og svar omkring at have en selskab i England: Se her om vi kan hjælpe.

Relaterede indlæg