QUIZ: Kender du fordelene ved et engelsk selskab?

Tør du teste din viden om fordelene ved at oprette et engelsk selskab? Hos CPIE Services hjælper vi rigtig mange virksomheder med engelske selskabsregistrering og etablering af bankkonti. Men kender du fordelene ved et engelsk selskab? Nu kan du teste din viden. Vi har lavet en lille quiz! Tag den for sjov, og del den med nogle i dit netværk.

TEST DIN VIDEN – klik her

[dotembed url=”https://dot.vu/p/cpie-services/test-din-viden/” dotid=”1147″ pageid=”598d588ffcb63e925e8b45ec” dotext=”cpie-services” pageext=”test-din-viden” width=”100%” height=”auto” loading=”yes” loadingcolor=”#595959″]

Gratis e-bog: Skær dine skatter ned til et minimum

Vil du gerne betale mindst muligt i skat og værne om din økonomiske frihed? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få vores gratis e-bog (på dansk) ”Verdens bedste offshore lande”.

Bogen er skrevet af den førende internationale skatteekspert Lee Hadnum, som guider dig gennem udenlandsk skatteplanlægning, skatteordninger og skatteregler. Han kigger også på de mange forskellige offshore lande og giver dig et indblik i forskelle og muligheder.

Bogen indeholder mere end 15.000 ord og kan derfor give dig en god basisviden, inden du går i gang. Her er et overblik over bogens kapitler:

Indledning
Kapitel 1. Hvordan lavt beskattede lande kan hjælpe dig
Kapitel 2. Lande med lav beskatning
Kapitel 3. Sådan kan et udenlandsk selskab hjælpe dig
Kapitel 4. Beskyttelse af dit privatliv med nominerede
Om forfatteren

1 times gratis rådgivning

Overvejer du at stifte selskab i England? Så book 1 times gratis rådgivning via telefon eller Skype, hvor vi kan rådgive dig om engelsk selskabsregistrering og et offshore setup.

CPIE Services har specialiseret sig i at hjælpe med etablering af bankkonti i England og andre lande. Vi tilbyder også en serviceløsning, hvor vi står for driften af din virksomhedsløsning herunder administration, post og telefonservice. Vi samarbejder desuden med flere advokater og kan sikre dig juridiske assistance.

Vi har især fokus på England og disse offshore lande: Hong Kong, Dubai, Britisk Virgin Island (BVI), Gibraltar, Seychellerne og St. Vincent and the Grenadines.

Vores hovedkontor ligger naturligvis i England, hvor vi opererer for dig. Vi har dog også et kontor centralt i København på Hammerensgade, hvor vi kan mødes med dig for at gennemgå dine muligheder.

TEST DIN VIDEN – klik her

 

1

Vil du vide mere?

Udfyld og vi kontakter dig indenfor 24 timer

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Relaterede indlæg